0746.203.202

Termeni si Conditii

Termenii și condițiile următoare se aplică site-ului www.Memoris.ro. Recomandăm citirea cu atenție înainte de a folosi acest website. Utilizând acest site ,acceptați termenii și condițiile enumerate mai jos.

 

  1. Legislație

 

Magazinul nostru respecta si se supune codurilor de conduita reglementate în legislația romana în special prin Lege 365/2002 si OUG 34/2014.


 

  1. Drepturi de autor

 

Copyright S.C. Athrium Atelier de Creatie SRL, toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la drepturile de autor și de legile în vigoare privind proprietatea intelectuală. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe site-ul www.memoris.ro unor sau tuturor utilizatorilor în orice moment. Este interzisa transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care exista acordul scris din partea Athrium atelier de creație S.R.L. Site-ul www.memoris.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al proprietarului. Pentru orice fel de probleme va rugam sa ne contactați pe adresa de email suport@memoris.ro.

 

  1. Confidențialitate

www.Memoris.ro poate stoca date ale utilizatorilor, însă acestea vor fi folosite doar în scopuri asociate promovării serviciilor și produselor. www.Memoris.ro nu va dezvălui informații de nicio natură unei terțe persoane, sub niciun pretext. Prin selecția destinatarului ”Anonim” datele dumneavoastră vor fi ascunse atât personalului din Livrări Memoris,cât și destinatarului. Plățile cu cardul sunt procesate de către procesatorul de plăți online Euplatesc.ro, Memoris nu stochează și nu are acces la datele de pe cardul bancar al utilizatorului.

 

  1.  Prezentarea ofertei

Informațiile și imaginile de pe site-ul www.Memoris.ro au caracter informativ, putând fi aduse modificări asupra lor fără o înștiințare în prealabil. Datele tehnice prezente pe site-ul www.Memoris.ro au caracter informativ și nu reprezintă obligație contractuală. Fotografiile ce reprezintă anumite produse de pe site-ul www.Memoris.ro sunt cu caracter informativ și pot apărea diferențe între acestea și produsul livrat, în funcție de stoc.

Ne rezervăm dreptul de a modifica comanda fără o înștiințare în prealabil în situații extreme, înlocuind flori ce nu există în stoc cu flori de valoare cel puțin egală sau mai mare.

 

  1. Politica de returnare

 

În conformitate cu prevederile art. 16 alin d) ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Pe cale de consecință, ținând cont de perisabilitatea florilor și a produselor alimentare, buchetele, aranjamentele florale, dulciurile  etc. nu pot fi returnate. 

Produsele neperisabile (ex. cutiile, vazele, jucăriile etc.) pot fi returnate în termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii, în conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014.

Returnarea produselor neperisabile se poate face prin curier sau livrare personală la adresa: Bucuresti, Sector 6, Str. Dreptatii, Nr. 2J.

Coletul de retur va trebui conțină toate documentele primite inițial, precum și o adresa, semnată de persoana care a inițiat și a plătit comanda, prin intermediul căreia se notifica denunțarea contractului/ renunțarea la comandă și se solicită returnarea sumei plătite. Adresa va trebui să includă și toate detaliile bancare necesare returnării sumei plătite (cont IBAN, denumirea posesorului contului, numele băncii etc.). 

Suma plătită va fi rambursată integral în 14 de zile calendaristice de la primirea notificării de retragere.

 

În cazul în care produsul comandat nu a fost livrat în conformitate cu specificațiile produsului disponibile pe site-ul www.memoris.ro, clientul va trebui să facă dovada neconformității. În această situație, clientul poate opta pentru returnarea contravalorii produsului în termen de maxim 14 zile calendaristice sau pentru comandarea unul alt produs de pe site-ul www.memoris.ro


 

  1. Garanția de conformitate

 

Răspunderea www.Memoris.ro pentru lipsa conformității produselor comercializate este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 1 zi de la livrarea produselor.

S.C Athrium Atelier de Creatie SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie.

 Se consideră ca un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului .

Produsele comercializate pe site-ul www.Memoris.ro beneficiază de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare.

 

Toate bunurile comercializate de către www.Memoris.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

 

Memoris.ro acordă o atenție deosebita produselor și serviciilor oferite și garantează pentru calitatea acestora. Clienții www.Memoris.ro vor avea tot suportul necesar în cazul dorinței de a returna produsul/produsele comandate.

Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. www.Memoris.ro nu oferă nicio garanție, expresa sau implicita, în ceea ce priveşte acest site și produsele oferite. Memoris.ro nu își asuma nicio responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din motive tehnice sau comerciale. Memoris.ro își rezervă dreptul de a modifica în parte sau în totalitate conţinutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Memoris.ro își rezervă dreptul de a refuza livrarea oricărei comenzi fără obligaţia de a motiva acest refuz, în acest caz clientul va primi înapoi banii plătiți pentru comanda respectivă. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de Memoris.ro, dar nu și alte despăgubiri. 

 

  1. Condiții legale

 

Site-ul www.Memoris.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

 

  1. Forță majoră

 

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.