0746.203.202

GDPR

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Pentru a vă putea produsele dorite, este necesar să ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele dumneavoastră, numele și prenumele destinatarului, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon etc. 

De asemenea, este posibil să colectăm și să prelucrăm informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. 

Scopurile prelucrării

 Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă putea furniza produsele dorite.

a) Preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzilor;

c) Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă;

d) Returnarea produselor;

e) Rambursarea contravalorii  produselor;

f) Putem colecta anumite informații privind comportamentul dumneavoastră pe site-ul nostru,  vă putem invita să completați chestionare de satisfacție sau putem desfășura, direct sau prin intermediul unor parteneri, cercetări de piață.

g) Vă putem trimite orice tip de mesaj (e-mail/SMS/mobile push/webpush etc.) cu informații generale sau privind produse similare celor comandate, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea „Coșul de cumpărături”.

Ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dumneavoastră prealabil. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi.

Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă o impune.

 

Cui transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;

-autorităților, în condiții prevăzute de lege.

Stocăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe teritoriul României.

În ciuda măsurilor luate pentru protecția datelor dumneavoastră, transmiterea informaţiilor prin internet comportă un anumit grad de risc, existând pericolul potențial ca datele să fie văzute şi utilizate de către persoane neautorizate, fapte pentru care nu suntem responsabili.

Drepturile dumneavoastră

Puteți solicita accesul la datele dumneavoastră, corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Puteți contacta în orice moment Responsabilul Memoris.ro cu protecția datelor prin e-mail la adresa suport@memoris.ro.