0746.203.202

PACHETE FUNERARE

Pachete funerare personalizate

Sunt alcatuite in functie de cerintele pe care le-a avut persoana care a decedat, complexitatea serviciilor dorite, a traditiilor funerare pe care le aveti in vedere sau a bugetului disponibil pentru inmormantare. Se poate opta pentru un pachet funerar integral sau personalizat, dupa solicitarile familiei.

Costuri Scazute

Pachetele funerare sunt o modalitate facila de a sprijini pregatirea unei inmormantari complete. Un pachet de servicii funerare va sugereaza care sunt serviciile si produsele necesare si ofera achizitionarea serviciilor si produselor la preturi mai mici pentru pregatirea inmormantarii.

Consiliere Gratuita

In cadrul fiecarui pachet funerar beneficiati de consiliere gratuita pentru alegerea fiecarui serviciu sau produs funerar necesar unei inmormantari. Va oferim consiliere telefonica, dar si consiliere in locatia dorita de dumneavoastra (valabil pentru toate sectoarele orasului Bucuresti si zonele adiacente).
Prin consilierea funerară gratuită dorim ca, înainte de alegerea unui produs sau serviciu funerar, să vă oferim toate caracteristicile produselor Memoris, modul si momentul cand se folosesc acestea, va explicam toate traditiile si cutumele unei inmormantari, care sunt procedurile in relatia cu institutiile implicate, astfel incat dumneavoastra sa puteti alege in cunostinta de cauza si sa intelegeti foarte bine cum va putem sprijini.

Pachete funerare Bucuresti, Ilfov si alte orase

Serviciile pot fi asigurate catre familiile indoliate in orice sector din Bucuresti si in Judetul Ilfov. In afara de serviciul funerar de transport, asiguram serviciile funerare pe intreg teritoriul Romaniei in anumite situatii speciale.
*Preturile pachetelor funerare sunt calculate pentru orasul Bucuresti. Pentru alte orase va rugam sa solicitati detaliile necesare agentilor nostri de servicii funerare.

Pachetele se incarca...