0746.203.202

Despre Noi

Suntem o firma de servicii funerare care vedem in spatele unei mari dureri un om. Un om care a trecut prin viata, care a iubit, a muncit pentru cei dragi si a devenit un erou pentru ei. Tocmai din aceste motive ne-am ales ca simbol 2 arcuri de triumf: in memoria lor, a celor dragi dumneavoastra. Si tot in memoria lor ne-am ales si numele Memoris. Pentru ca dorim sa ii comemoram prin tot ceea ce facem pentru familia indurerata.
 

Consiliere Funerara

Primaria sectorului 6 a Municipiului Bucuresti prin Acordul de Functionare Nr.1050 20.02.2017 in baza legii 215 din 2001 – Activitati de Pompe Funebre;
Ministerul Sanatatii / Directia de Sanatate Publica acorda Certificarea Conformitatii cu Normele de Igiena si Sanatate Publica Nr. 164/1510 din 16.02.2017.

Date Identificare Societate:

C.I.F.: 39199643 Nr. Reg. Comertului: J40/5235/2018 Sediu Social: Str. Dreptatii, nr. 2k, Sector 6, Bucuresti
Program telefonic si consiliere funerara
NON STOP la numarul: 0746.203.202
 
MEMORIS, presteaza in mod autorizat servicii funerare complete, profesionale, bazate pe compasiune si o experienta profesionala de 20 ani. Cultura serviciilor funerare se bazeaza pe un angajament discret fata de familiile indoliate, servicii personalizate pentru orice tip de cerere, lucru inteles pe deplin de catre noi Echipa Memoris.

Echipa Memoris

 
 

Informaţii generale despre Serviciile funerare oferite:

Avem la dispozitie masinile funerare necesare, personalul adecvat si produsele utile pentru cand trebuie sa pregatim urgent un serviciu funerar. Printr-un apel telefonic, unul dintre agentii nostri de servicii funerare va oferi toate informatiile care va sunt necesare. Serviciile noastre funerare complete includ: servicii de transport funerar, sicriul, alte produse necesare inmormantarii, serviciul de pregatire a actelor necesare, produsele pentru parastase, florile funerare sau serviciul de incinerare atunci cand ne este solicitat.
 

Suntem deschisi sa discutam si sa va oferim ajutorul:

Facebook: Ne puteti gasi pe facebook la adresa www.facebook.com/memoris.ro unde va invitam sa ne spuneti parerea despre serviciile si produsele noastre. Telefonic sau e-mail: pe pagina de contact gasiti telefoanele si adresa de e-mail, localizarea firmei si mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la magazinul nostru. Magazin: Puteti vedea produsele noastre la magazinul din Str. Dreptatii, nr. 2k, sector 6, Bucuresti.