0746.203.202

Servicii Funerare

Experienta firmei noastre in domeniul serviciilor funerare se reflecta in calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Este important sa va puteti exprima respectul si dragostea fata de persoana inhumata, si alegerea serviciului funerar sa fie conform cu ce isi doreste familia persoanei decedate. Memoris – servicii funerare ofera serviciile si produsele in Bucuresti si in tara.

Un serviciu funerar important

Consilierea gratuita cu privire la produsele si serviciile funerare reprezinta pentru Memoris unul dintre cele mai importante servicii funerare. Este serviciul oferit de Memoris prin care explicam familiei indoliate care sunt procedurile civile in asemenea situatii, traditiile si cutumele funerare, ce produse funerare pot fi necesare, oferind explicatii clare despre serviciile noastre astfel incat familia sa aleaga in cunostinta de cauza ceea ce considera ca este potrivit pentru un serviciu funerar complet.

Mai jos puteti regasi detaliate cele mai solicitate servicii funerare, necesare in cazul unui deces.
Preturile serviciilor funerare regasite in acest site sunt calculate pentru orasul Bucuresti.

Pentru buna desfasurarea a inmormantarii, recomandam sa alegeti serviciul de imbalsamare.
Dispunem de persoane autorizate pentru acest serviciu funerar.

Motive pentru alegerea serviciului de imbalsamare persoane decedate:
1. elimina bacteriile si microbii din organismul defunctului pentru perioada inmormantarii;
2. este recomandata prin lege;
3. pastreaza persoana decedata pentru o perioada mai indelungata de timp.

Depunerea persoanei decedate la o capela
Depunerea persoanei decedate la o capela necesita un certificat de imbalsamare. Acesta este eliberat de catre medicul patolog in baza serviciului de imbalsamare efectuat. Pentru imbalsamare este necesar certificatul constatator al decesului emis de către un medic care dispune de competențe în acest sens.

Cosmetica mortuara consta in pregatirea persoanei decedate pentru inmormantare. Avem persoane specializate care se ocupa de spalarea, imbracarea si, cand este cazul, barbierirea persoanei decedate. Experienta si grija oferite in aceste momente de catre personalul Memoris va scuteste de momentele dificile legate de pregatirea persoanei decedate.

Serviciul de Pregatire acte funerare elimina birocratia necesara procedurilor pentru acte.
Pentru emiterea documentelor pentru o persoana decedata va rugam sa pregatiti urmatoarele acte:
1. certificatul constatator al decedatului;
2. buletinul sau cartea de identitate a persoanei decedate;
3. certificatul de nastere al persoanei decedate;
4. livretul militar, in cazul in care persoana decedata este de sex masculin.

Certificatul de constatare al decesului
Certificatul medical constatator de deces se elibereaza dupa 6 ore de la constatarea decesului (adulti si copii peste 7 ani conform HG 909/2011 pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 104/2003). Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul National de Medicina Legala “Mina Minovici”. Daca decesul a avut loc la spital, se elibereaza de catre medicul spitalului.

Pentru a veni in ajutorul familiei decedatului, Memoris – servicii funerare ofera serviciul de pregatire a actelor necesare pentru inhumare, constand in: certificatul de deces, adeverinta de inhumare (incinerare) si certificatul de imbalsamare.

Ajutorul de inmormantare se acorda membrilor familiei, persoanelor care au avut in intretinere persoana decedata sau oricarei persoane care face dovada achitarii cheltuielilor de inmormantare. Se acorda doar in cazul in care persoana decedata a fost asigurata (salariat sau pensionar).

Ajutorul de inmormantare se acorda unei singure persoane care face dovada că a suportat cheltuieli ocazionate de deces.

Organizarea funerariilor de incinerare se stabileste de catre familie sau la cererea expresa a decedatului, exprimata in timpul vietii. Pentru a ne solicita serviciul de incinerare, va rugam sa pregatiti urmatoarele acte:

1. certificatul de deces;
2. adeverinta de inhumare;
3. certificatul de imbalsamare;
4. adeverinta de la Sanepid;
Programarea pentru incinerarea decedatului se va face la crematoriul uman din incinta I.N.M.L. Mina Minovici. in baza actelor de mai sus si a actului de identitate in copie si original al persoanei care solicita incinerarea.

Pachetul de servicii funerare Mememoris Incinerare contine toate serviciile necesare pentru a pregati incinerarea persoanei decedate. Pentru urnele funerare necesare pentru cenusa mortuara, gasiti mai multe detalii pe pagina dedicata lor. Lista cu crematoriile umane functionale din Romania o puteti gasi in articolul despre Legea serviciilor funerare.

Locul inmormantarii poate fi stabilit impreuna cu dumneavoastra sau va putem propune o locatie potrivita, in functie de locurile disponibile in cimitirele din Bucuresti.

Colaboram cu mai multe cimitire pentru gasirea locului de inhumare si va oferim consiliere gratuita cu privire la actele necesare pentru locul de inhumare. Pentru transportul funerar catre cimitir puteti alege dintre masinile funerare detinute de Memoris – servicii funerare.