0746.203.202

Servicii Funerare Sector 3

Sustinerea familiilor indoliate oferita de catre Memoris Servicii funerare sector 3

Dezarmati in fata pierderii unei fiinte dragi, cu totii avem nevoie in astfel de momente de un umar pe care sa ne sprijinim capul obosit in fata numeroaselor responsabilitati care ne depasesc. Ocupandu-se de toate cele necesare in caz de deces, servicii funerare sector 3 este tot ce ai nevoie in astfel de momente dificile.

Misiunea unei case funerare.

Memoris Servicii funerare sector 3 reprezinta mai mult decat un sprijin logistic, un sprijin pentru organizarea funeraliilor. Are sarcina de a rezolva si demersurile legale, se ocupa de transportul corpului neinsufletit, ofera sfaturi cu privire la aranjamentele funerare, intampina persoanele venite la inmormantare si sustine familia indoliata de-a lungul tuturor acestor etape.

O sustinere inainte, in timpul si dupa funeralii.

In urmatoarele 24 de ore de la deces, sunt necesare efectuarea unor demersuri obligatorii. Se impune avertizarea autoritatilor locale, obtinerea rapida a documentelor medico-legale necesare pentru a putea planifica inmormantarea, avertizarea persoanelor apropiate, organizarea ritualurilor in cele mai mici detalii (flori, sicriu, masa) in conformitate cu ultimele dorinte exprimate de defunct, luarea unor decizii rapide si gasirea unor oferte adaptate bugetului familiei indoliate. O multime de demersuri care pot coplesi o persoana aflata in suferinta.

Apoi, odata inmormantarea incheiata, exista o serie de alte formalitati legale de efectuat precum formalitati de succesiune si o intreaga lista de proceduri pe care familia trebuie sa le indeplineasca. Pentru unii, aceste sarcini sunt de-a dreptul coplesitoare deoarece sunt nevoiti sa treaca prin trauma pierderii unei fiinte dragi. Multora le este greu sa rezvolve aceste sarcini, suferinta este mult prea mare. De aceea, va asiguram ca echipa Memoris servicii funerare sector 3 va usura daca nu chiar elimina aceste griji pentru ca dumneavoastra sa treceti mai usor peste aceasta trauma.

 O sustinere personalizata.

 Pentru a le permite familiilor sa isi traiasca doliul in liniste, serviciile funerare au evoluat si pun la dispzoitia clientilor o multime de servicii. Pentru asta :

Funeraliile nu sunt facute doar pentru a aduce un ultim omagiu persoanei disparute dintre noi. Sunt primordiale pentru familia care are nevoie sa isi ia ramas bun, sa insoteasca defunctul in ultima sa calatorie pe aceasta lume si sa aiba alaturi rudele si prietenii. Familia are nevoie sa auda discursurile pronuntate in memoria defunctului. Faptul ca persoana decedata a fost atat de apreciata va mai alina putin din suferinta.

Cuvantul « doliu » isi trage originea din cuvantul durere. Traversarea perioadei de doliu este cea mai dificila si cea mai dureroasa etapa din viata unei persoane care si-a peirdut o fiinta draga. Cel sau cea care a decedat lasa un gol imens in sufletele celor apropiati. Odata funeraliile incheiate, cel mai probabil, intr-o buna zi, persoana indoliata va ramane la un moment dat singura si va trebui sa faca fata de una singura durerii si suferintei. Anturajul sau isi va relua viata normala cu mult inainte ca propria sa viata sa ajunga sa se stabilizeze. Si, odata cu trecerea timpului, nevoia de a vorbi cu cineva este din ce in ce mai mare. In plin proces de doliu avem impresia ca vindecarea nu va mai avea niciodata loc. Este primordial sa cautam sustinere si caldura umana, compasiune in aceasta perioada mai dificila a vietii.

Fiecare durere este unica. Deoarece fiecare fiinta umana este unica, fiecare va avea propria modalitate prin care va trece printr-o astfel de suferinta. Persoana indoliata trebuie sa fie indulgenta cu ea insisi si sa nu rateze orice ocazie pentru a se felicita pentru curajul sau. Conform specialistilor, un doliu important dureaza in jur de 9 luni – doi ani. Aceste cifre nu sunt decat niste repere aproxomative : persoana indoliata isi va trai doliul atata timp cat este necesar. In unele etape ale doliului, persoana indoliata va simti cu siguranta uneori nevoia sa fie singura pentru a face un bilant. In alte momente va simti nevoia sa fie ascultata, consolata, inconjurata. Trebuie sa incercam sa respectam nevoile unei persoane indoliate care, odata cu trecerea timpului se vor modifica cu siguranta.

Pierderea unei persoane indoliate este fara indoiala una din cele mai grele situatii prin care suntem nevoiti sa trecem la un moment dat in viata. Persoanele care au pierdut deja o fiinta draga stiu cat este de important sa fii inconjurat de familie si de prieteni in astfel de momente. Persoanele care apeleaza la o casa funerara nu se simt capabile sa treaca singure peste aceasta incercare, nu stiu cum sa faca fata de unele singure mortii si doliului. Iata de ce solicitarea serviciilor oferite de casele funerare reprezinta cea mai buna optiune in cazul decesului unei fiinte dragi.

Pentru ca tot ce tine de o inmormantare sa se desfasoare firesc si fara probleme, din ce in ce mai multe persoane recunosc faptul ca le este mult mai usor sa apeleze la servicii funerare. Aceste firme de servivici funerare pot fi de mai multe feluri, unele se ocupa doar de anumite servicii sau vand unele produse (sicrie si cruci) in timp ce altele, precum Memoris servicii funerare sector 3 vine cu o lista lunga de servicii funerare si produse complexe necesare inmormantarii dar si de pregatire a doucmentatiei necesare pentru anutorul de inmormnatare, de ingrijire a corpului neinsufletit, de repatrirere daca o persoana a decedat in strainatate, transport funerar si multe alte produse.

Ceremonia funerara reprezinta un moment de ramas bun. Insa, cu toate acestea, exista o multime de elemente mai putin familiare pentru cei care nu s-au ocupat pana acum de organizarea unei astfel de ceremonii. Spre exemplu, familia va fi nevoita sa ia unele decizii cu privire la momentul in care va avea loc priveghiul si data la care va avea loc inmormantarea. Deoarece pot exista pareri in contradictoriu, lucrurile sunt mai complicate. Spre exemplu, unii membrii ai familiei prefera sa ofere pachete alimentare persoanelor prezente la inmormantare in timp ce altii opteaza pentru organizarea unei mese la care se aduna rudele si prietenii persoanei decedate (praznic).

Rolul principal al unei case funerare este acela de a permite organizarea unei ceremonii in acord cu dorintele, valorile si traditiile fiecarei familii. Si, deoarece riturile funerare difera de la o cultura la alta, de la o religie la alta, fiecare detaliu este trecut in revista, nimic nu este lasat la voia intamplarii : alegerea sicriului, aranjamentelor funerare, planificarea serviciului religios, totul se realizeaza cu un devotament iesit din comun fata de familia indoliata si fata de memoria defunctului.

Pierderea unei fiinte dragi reprezinta fara indoiala unul din cele mai dureroase momente prin care putem trece in viata. Moartea face parte din cursul normal al vietii dar nimic nu ne poate proteja de durerea si suferinta care o insoteste. Cel mai important lucru este acela sa intelegem ca fiecare durere este unica, nu exista un manual de utilizare care sa ne pregateasca in acest sens. Suntem de-a dreptul neputinciosi in fata mortii, ne simtim amortiti, anesteziati si adesea refuzam sa credem ceea ce tocmai ni s-a intamplat.

Ritualurile de inmormantare sunt inconjurate de rude si prieteni care, prin oferirea unui ultim omagiu cauta sa isi ia ramas bun si sa ofere alinare familiei indoliate. Pentru a te putea ocupa de ceea ce este cu adevarat important in astfel de momente, pentru a te putea dedica in totalitate familiei si persoanei disparute, nu ezita sa apelezi la Memoris servicii funerare sector 3 pentru a te putea ajuta cu toate demersurile necesare in caz de deces.

Atunci cand optezi pentru serviciile unei case funerare trebuie sa alegi una serioasa, aflata in proximitatea ta. Astfel, angajatii casei funerare vor putea interveni rapid in cazul in care au loc unele schimbari de ultim moment. Castigi astfel momente pretioase pentru a sta alaturi de familia indurerata si langa sicriu. Tot mai multe persoane aleg sa opteze pentru servicii funerare datorita increderii oferite. Analizeaza cu atentie ofertele serviciilor funerare si alege cea mai buna oferta de pret. Echipa de profesionisti te va indruma cu siguranta in mod corespunzator pentru a rezolva toate procedurile necesare, respectand totodata legislatia in vigoare. Alaturi de Memoris servicii funerare sector 3 fiecare ceremonie funerara in parte va fi impecabila si personalul va surprinde in mod placut clientii, ca de fiecare data. Aici veti gasi sprijinul de care aveti nevoie pentru organizarea ceremoniei de inmormantare.