0746.203.202

Servicii Funerare Sector 2

Memoris servicii funerare sector 2 iti explica ce sa faci in caz de deces

Moartea cade in viata noastra precum o piatra in lac. Moartea are multe calitati, mai ales pe cea a trezirii. Ea ne conduce catre esential, catre lucrurile la care tinem cu adevarat.

                                                                        Christian Bobin

Primul lucru pe care trebuie sa il faci in caz de deces este sa apelezi la Memoris servicii funerare sector 2. Astfel, vei fi asigurat de faptul ca cineva va fi alaturi de tine, de la inceput pana la sfarsit si te va elibera de povara organizarii funeraliilor. Inca de la primul contact cu Memoris servicii funerare sector 2 angajatii se vor asigura de faptul ca vei fi ghidat cu deosebita empatie, de-a lungul tuturor obligatiilor legate de deces, asigurandu-se totodata ca vei trece prin toate etapele doliului in calm si liniste si ca iti vei putea lua ramas bun de la persoana decedata respectand ultimele dorinte ale acesteia si intimitatea familiei si anturajului tau.

La scurt timp de la constatarea decesului de catre un medic, membrii unei agentii de pompe funebre vor merge sa ridice corpul neinsufletit, fie ca acesta se afla acasa sau in cadrul unei institutii publice sau private. O prima intalnire va trebui sa aiba loc pentru completarea actelor necesare si formalitatilor legale. Cu aceasta ocazie, daca iti doresti acest lucru si daca simti nevoia, agentia de pompe funebre va face in asa fel incat sa ramai cateva clipe cu defunctul pentru a-ti lua ramas bun asa cum trebuie.

Al doilea lucru necesar dupa moartea unei persoane, pregatirea funeraliilor. In aceste momente incarcate de emotie si durere, prima grija a serviciilor funerare sector 2 este aceea de a-ti respecta dorintele, valorile precum si bugetul. Servicii funerare nu impune niciun produs sau vreo suma. Nicio taxa nu este ascunsa de potentialii clienti. Angajatii vor raspunde la toate intrebarile si nelamuriririle tale si organizarea funeraliilor sau ceremoniei menite sa ofere persoanei defuncte un ultim omagiu se va realiza in functie de cerintele si dorintele tale.

Documentele necesare pentru pregatirea funeraliilor.

In cadrul primei intalniri cu un angajat al unei agentii de pompe funebre vei avea nevoie de mai multe documente. Trebuie sa pregatesti urmatoarea lista :

Ritualul funerar joaca un rol important in ajutarea apropiatilor persoanei decedate de suporta mai bine aceasta trecere de la viata spre moarte. Este ultima ocazie de a se reuni pentru a impartasi amintiri si de a trece prin aceasta durere alaturi de familie si prieteni. Servicii funerare sector 2 te ajuta sa treci prin aceasta durere cu demnitate si respect si organizeaza o ceremonie care va respecta ultimele dorinte ale defunctului. Modalitatea de a oferi un ultim omagiu persoanei decedate reprezinta o decizie personala. Servicii funerare ofera posibilitati multiple pentru a face posibile dorintele tale si cele ale defunctului.

Serviciile funerare se vor organiza dupa maxim 3 zile de la deces. Inhumarea sau incinerarea nu pot avea loc mai repede de 24 de ore de la deces. Aceste trei zile reprezinta termenul necesar pentru ca familia sa efectueze pregatirile necesare, sa se ocupe de diferitele formalitati administrative, sa aleaga o agentie de pompe funebre si sa determine derularea inmormantarii.

Ceremonie funebra, loc de veci, inhumare sau incinerare…orice persoana trebuie sa fie libera sa decisa derularea ceremoniei de inmormantare, religioasa sau laica. Chiar daca defunctul si-a exprimat dorinta inainte sa moara, o inhumare sau o incinerare nu poate avea loc fara un sicriu. Orice persoana majora poate, fara prea mari formalitati, sa indice in scris ultimele dorinte ale defunctului in ceea ce priveste inmormantarea. Aceste dorinte pot fi redactate pe o foaie si incredintate unei persoane de incredere.

Echipa Memoris servicii funerare sector 2 este gata sa te ajute la orice ora din zi sau din noapte, cu o echipa dedicata care se va ocupa de organizarea inmormantarii si de toate detaliile organizatorice. Oamenii cu experienta din cadrul acestor agentii de pompe funebre stiu foarte bine ce au de facut in aceasta situatie, te pot ajuta sa obtii actele necesare sau cu gasirea celor mai bune modalitati de organizare ale unei inmormantari.

Toate serviciile se incadreaza in banii primiti ca ajutor de inmormantare, in functie de bugetul familiei defunctului care poate alege pachete funerare clasice sau pachete funerare de lux, in functie de dorinte. Sunt disponibile si pachete funerare speciale, pentru decesul la spital spre exemplu. In cadrul fiecarei etape a inmormantarilor organizate cu ajutorul unei agentii de pompe funebre vei avea parte de consiliere specializata, de oameni care sa te sfatuiasca cu privire la pasii pe care trebuie sa ii urmezi, serviciile puse la dispozitie fiind adaptate in functie de fiecare situatie in parte.

In acele momente dureroase prin care treci dupa ce afli ca o persoana draga a murit este necesar sa apelezi la profesionisti care sa te ajute sa te ocupi de toate formalitatile necesare in aceste clipe tragice in care gandul iti este la altceva, nu la organizarea inmormantarii. Pierderea unei persoane dragi este o drama, o tragedie care nu se poate explica in cuvinte, doar profesionistii pot intelege drama prin care trece o familie indoliata. Personalul care lucreaza in cadrul unei agentii de pompe funebre este special pregatit pentru a oferi cele mai profesioniste servicii funerare pentru ca familia indoliata sa nu mai fie nevoita sa treaca orin toate etapele care trebuiesc parcurse pentru inmormantarea persoanei decedate.

Decesul unei persoane trebuie sa fie abordat de cei care ofera servicii funerare cu profesionalism si compasiune. Un detaliu care face diferenta intre firmele care ofera servicii funerare. Exista agentii de pompe funebre care ofera si servicii de repatriere in cazul in care o persoana a decedat departe de casa, un serviciu care se poate realiza pe cale rutiera sau pe cale aeriana. Pentru acest serviciu este nevoie de un pasaport mortuar, de certificat de deces si de autorizatie de transport. De obtinerea tuturor actelor necesare repatrierii se vor ocupa specialistii care lucreaza in cadrul serviciilor funerare.

Oricat de puternici am fi din punct de vedere psihic, pierderea unei fiinte dragi este o situatie prin care nu vom trece niciodata 100%. Pentru a face fata unei astfel de tragedii si pentru a putea intreprinde tot ce este necesar pentru ca persoana decedata sa poata fi inmormantata asa cum se cuvine trebuie sa fii inconjurat de rude si de prieteni. Adevarul este ca in astfel de situatii oameii se mobilizeaza indiferent de tipul de relatie avut pana in momentul unei astfel de tragedii dar, daca cei de langa tine nu stiu ce este de facut pentru a te ajuta, nu iti va fi foarte util ajutorul oferit.

Apelarea la serviciile unei firme profesioniste, care ofera servicii funerare este primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand ai aflat ca un membru al familiei a decedat. Asta deoarece niciodata nu te gandesti ca la un moment dat vei avea nevoie de serviciile unei astfel de firme, cu siguranta nu stii incotro sa te indrepti pentru a lua legatura cu firma care ofera servicii funerare. De aceea, servicii funerare sector 2 este sprijinul de care ai nevoie in momentele tragicedin viata ta.

O inmormantare, pregatirea pentru inmormantare si ceremonia propriu-zisa constituie un moment dificil pentru persoana indoliata deoarece aceasta trebuie sa isi ia ramas bun, sa se desparta pentru totdeauna de persoana draga. Alaturi de familia indoliata, servicii funerare sector 2 se mobilizeaza pentru a se ocupa cu profesionalism si angajament de absolut tot ce tine de o inmormantare. Moartea face parte din viata si, oricat ne-am dori ca timpul petrecut alaturi de cei dragi sa nu se mai sfarseasca niciodata, la un moment dat in viata vine si timpul sa ne luam ramas bun. Nimanui nu ii este usor sa se desparta de o ruda sau de un prieten apropiat insa nimic nu este vesnic in aceasta lume si trebuie sa ne luam din timp precautiile necesare pentru a putea trece mai usor peste moartea cuiva.

Moartea unei persoane la care tinem este un eveniment tragic insa despartirea poate avea loc putin mai usor daca stim din timp la ce agentie de pompe funebre vom apela atunci cand acest necaz se intampla. O astfel de firma ne va scapa de grijile cu pregatirile pentru inmormantare si ne ofera ragazul necesar pentru a ne concentra asupra lucrurilor care ne ajuta sa ne mai limpezim gandurile putin. Trebuie sa alegi o firma de pompe funebre tinand cont de anumite criterii esentiale, criterii care te vor ajuta sa eviti surprizele neplacute.

Este esential ca in momentele tragice cauzate de decesul unei fiinte dragi sa apelezi la servciiile unei firme care ofera cele mai profesioniste servicii funerare. Memoris servicii funerare sector 2 reprezinta prietenul la care poti apela la nevoie, atunci cand, din pacate ai pierdut o persoana draga.