Parastas Premium Post

1100.00 LEI

Livrare Bucuresti-Ilfov
Acest produs cuprinde:

  • 12 Pachete Alimentare de Post Premium(Snitel din soia)
  • 1 Colac
  • 1 Sticla Vin
  • 1 Platou Coliva x 2 Kg
  • 1 Prosop + 1 Lumanare
 
NOTA: Acest produs trebuie Comandat cu minim 24 ore inainte. Se poate ridica personal la adresa Str. Dreptatii 2K sector 6 Bucuresti, sau, contra unei taxe de livrare in valoare de 20 lei, poate fi adus la adresa indicata de dumneavoastra in Formularul de Comanda.
Pentru Comanda Efectuata veti primi un telefon de confirmare din partea noastra. Va rugam sa mentionati la numarul de telefon din Formularul de Comanda numarul la care puteti fi apelat.
Va multumim!
Acest produs poate fi livrat doar in raza Bucuresti-Ilfov.

Descriere Parastas Premium Post

Parastasul la inmormantare sau Parastasul de 3 zile: “Potrivit învăţăturii şi credinţei creştine, viaţa omului nu se sfârşeşte o dată cu moartea trupului, iar sufletul îşi continuă existenţa şi dincolo de hotarele vieţii pământeşti. Din acest motiv, nu dăm uitării pe cei adormiţi nici după înmormântarea lor, ci îi pomenim pururi, ne rugăm şi mijlocim pentru odihna şi pentru iertarea păcatelor lor.

Prin Parastasul de 3 zile se face pomenirea după moarte,care coincide de obicei cu ziua inmormantarii, se face în cinstea Sfintei Treimi, întru care ne mântuim și în amintirea Învierii celei de-a treia zi a Domnului, care s-a făcut începătură și arvună a învierii celor adormiți.


Produse Asemanatoare