0746.203.202

Consiliere Funerara

Memoris va ofera posibilitatea de a beneficia de consiliere specifica, in mod gratuit, fara nicio obligatie ulterioara din partea dumneavoastra.
Decesul este un eveniment nedorit, insa inevitabil pentru oricine. Durerea pierderii unei fiinte dragi nu poate fi compensata cu nimic, insa socul initial poate fi ameliorat prin cunoasterea corecta a ceea ce inseamna acesta. Dat fiind multitudinea de informatii existente in jurul nostru referitoare la acest subiect (informatii care, de cele mai multe ori, sunt eronate), consideram ca este de datoria noastra sa va putem pune la dispozitie resursele necesare, pentru a va ajuta in acest fel sa puteti depasi mai usor momentele funeste.

Consiliere Spirituala

 
Consilierea Spirituala este importanta deoarece are amprenta unei Terapii Duhovnicesti. Preotul, care va va consilia are datoria sa poarte un dialog pastoral/psihoterapeutic, sa predice, sa va sfatuiasca si sa se roage alaturi de dumneavoastra. Preotul va va indruma spiritual si va va introduce usor in atmosferă necesară dialogului pastoral sau terapeutic catre linistea sufleteasca de care aveti nevoie in aceste momente.

Consiliere Funerara

 
Despărțirea de persoana dragă înseamnă durere în suflet și traversarea unor stări emoționale puternice. Drumul până la înmormântare este presarat din plin cu birocrație, timp pentru alegerea serviciilor funerare si a accesoriilor de înmormântare, precum organizarea parastaselor ulterioare. Acum aveti alaturi o Echipa Profesionista care oferă CONSILIERE GRATUITA si vă îndrumă profesional către un RITUAL AL INMORMANTARII fără probleme.

Consiliere Juridica

 
Consilierea Juridica Calificata (consultanta juridica, asistare juridica si reprezentare juridica), va va ajuta sa aflati toate aspectele ce tin de intocmirea actelor de deces, obtinerea ajutoarelor de inormantare, drepturi legale, succesiuni, testamente, proceduri de repatriere a persoanei decedate, ajutor de deces sau plata pensiei neincasata etc.
Serviciul de Consiliere Juridica se bazeaza pe experienta juristilor si avocatilor Memoris cat si pe rezultatele avute pana acum in acoperirea doleantelor clientilor nostri.