Regasit sub diverse denumiri precum cosciug sau coparseu, sicriul este un element esential in procesiunea de inhumare a unei persoane decedate. Alegerea unui sicriu adecvat va poate pune in fata unei situatii dificile daca nu tineti cont de cateva criterii clare in alegerea sicriului.

Puteti alege un sicriu in functie de suma disponibila pentru inmormatare, de preferinta persoanei decedate – exprimata in timpul vietii, de culoarea sicriului, dimensiunea dorita, modelul regasit pe el, calitatea finisajelor sau materialul din care este fabricat.

Cosciugele din magazinul nostru, prelucrate din diverse esente de lemn, in diverse culori si modele religioase sau florale, se incadreaza intr-o plaja larga de preturi, pentru orice buget de inmormantare. Pentru a facilita alegerea unui cosciug, le-am impartit in 4 categorii, in functie de finisaje, modele si preturi.

null

Sicrie Sociale

Sunt concepute pentru cei ce au un buget restrans de inmormantare, acestea vin cu minimul necesar. Sicriele respecta standardele de calitate. Lemn folosit cires sau fag.Catalog Sicrie Sociale »
null

Sicrie Medii

Aceasta categorie se adreseaza persoanelor care opteaza pentru un sicriu cu un pret mediu, si doresc o prezentare adecvata pentru o inmormantare traditionala. Finisaje de calitate superioara.Catalog Sicrie Medii »
null

Sicrie Economice

Aceasta categorie se adreseaza persoanelor care doresc un sicriu accesibil, insa dau atentie la detaliile si modelul cosciugului ales. Sicriele respecta standardele de calitate.Catalog Sicrie Economice »
null

Sicrie Speciale

Aceste produse sunt adresate celor ce isi doresc sa beneficieze de produse cu finisaje si materiale de foarte buna calitate. Cosciugele din aceasta categorie, ofera o nota suplimentara de distinctie, oricarei inmormantari.Catalog Sicrie Speciale »