Aranjamentele funerare: coroanele funerare sau jerbele funerarare reprezinta un omagiu adus persoanei decedate. Toate aranjamentele florale sunt alcatuite din flori naturale proaspete: garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri. Ne puteti solicita si modele de aranjamente pentru coroane sau jerbe care nu se afla in oferta noastra online.

Buchetele funerare: aceste aranjamente funerare, prevazute cu un suport de fixare pe capacul sicriului, pot fi un omagiu deosebit in memoria persoanei decedate. Buchetele funerare au o durata de viata mai lunga datorita buretelui mineral cu care sunt prevazute.

Comanda online: oricare dintre aranjamentele florale funerare se pot comanda online, avand un raport cost/calitate atractiv. Va putem oferi si aranjamente florale personalizate.

Alaturi de florile funerare, vom transmite si un omagiu funerar tiparit pe panglica atasata. Memoris – servicii funerare va pune la dispozitie, la finalul comenzii online, cateva sugestii pentru aceste mesaje omagiale.

Serviciul de tiparire pe panglica aranjamentului funerar este gratuit.

null

Buchete Funerare

Buchetele funerare: aceste aranjamente florare ofera posibilitatea ca omagiul dumneavoastra sa fie pastrat un timp indelungat datorita florilor care se pastreaza proapete pentru o perioada mare de timpCatalog Buchete Funerare »
null

Jerbe Funerare

Jerbele funerare reprezinta un omagiu florar funerar cu un cost accesibil. Fiecare jerba este alcatuita din flori naturale si crengi de brad natural. Forma clasica a unei jerbe funerare este „lacrima”.Catalog Jerbe Funerare »
null

Coroane Funerare

Coroanele funerare sunt cele mai solicitate omagii florale care se aduc unei persoanei decedate. Fiecare coroana funerara este fabricata din flori naturale si crengi de brad natural.Catalog Coroane Funerare »
null

Aranjamente Florale

Cu un design deosebit, aranjamentele florale funerare sunt create cu pasiunea de a exprima atasamentul si iubirea pentru cel trecut in nefiinta.Catalog Aranjamente Florale »